Voor Ouders

Ouder Informatie

Deze pagina is bedoeld om informatie te verschaffen over het spel TrapaniMafia

Het Spel

TrapaniMafia is een online browser spel. Dit wil zeggen een spel in een website verwerkt. Ook wel r.p.g genaamd,(Role playing game!) Wij spelen hier met zijn allen de rol van een crimineel in deze maffiagame. Er kunnen misdaden uitgevoerd worden en families (bendes) worden opgericht. Zo kun je racen met auto's, discussieren op het forum en de (mini)chat, geld sparen, vrienden hebben en naar het casino gaan en natuurlijk nog heel veel meer!

De crewleden hebben een grote verantwoordelijkheid. Zij zullen er op toezien dat er geen grove taal word gebruikt door middel van een chat controle, tevens mag er geen reclame voor andere spellen gemaakt worden in de chat en over racisme zijn we het allemaal eens dat wordt niet getolereerd. Mochten er toch spelers zijn die deze regels aan hun laars lappen dan volgt onherroepelijk een ban. Dit kan in houden dat de bewuste speler niets meer kan melden in de chat of zelfs erger dat de speler een permanente ban krijgt zodat hij/zij nooit meer op trapani een account kan aanmaken.Ook letten ze er op dat er niemand word gepest en dat er ongestoord en gezellig een spelletje gespeeld kan worden.

Leeftijd

Dit spel is bedoeld voor de wat oudere jongeren, grofweg 12 jaar en ouder. We hanteren geen leeftijdscontrole aangezien dit niet betrouwbaar is en averechts werkt.

Kosten
Het spel is gratis te spelen,
Wel kunnen er credits gekocht worden voor het kopen van objecten zoals bv gevangenis, en ze kunnen omgezet worden in speelgeld en zo kun je sneller groter worden in het spel.
Er is dus geen sprake van een abonnement of
automatische maandelijkse afschrijving dat opgezegd moet wordenEventueele kunnen credits per telefoon gekocht worden, wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u betaalnummers blokkeren op de telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen een wallie kaart te nemen of via ideal of paypal credits aan te schaffen voor uzelf of u kind. Zo is uw veiligheid extra gewaarborgd, Tevens hebben wij zelf een hekel aan reclame telefoontjes en willen ook iedereen duiden op de website http://www.bel-me-niet.nl hier kunt u gratis registreren en dan mag niemand u meer bellen met een reklame aanbieding!  Zie dit als een gouden tip! (nooit meer lastiggevallen worden tijdens het eten)

Uitsluiting van TrapaniMafia
Wanneer u niet wilt dat uw kind dit spel speelt, is er de mogelijkheid om dit spel te laten blokkeren door middel van een ip blokkade. Neem hiervoor contact op met de eigenaar. We kunnen uiteraard niet uitsluiten dat uw kind een tweede account aanmaakt bij vrienden/kennissen en daar alsnog gaat spelen.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de eigenaar van het spel, of via ons contact formulier.

Met vriendelijke groet
Het TrapaniMafia Team